Hvad er Cambridgeundervisning?

Der er en generel opfattelse af, at Cambridge begrebet kun indbefatter engelsk. Faktisk tilbyder Cambridge Assessment International Education en lang række spændende fag, som skoler kan udvide deres fagtilbud med.

Cambridge Assessment International Education er Cambridge Universitets internationale afdeling, der har specialiseret sig i at udvikle fag, der kan undervises i overalt på jorden.

International undervisning for 5 - 19 årige
Cambridge Primary er for de 5 - 11 årige. Programmet tæller fagene English 1st. + 2nd. Language, Mathematics, Science, ICT Starters, Global Perspectives, Art & Design, Digital Literacy, Music og Physical Education. Cambridge Primary er ikke en del af den pakke, som skolernes godkendes til, dvs. det skal tilvælges mod ekstrabetaling (ca. kr. 22.000,00).

Cambridge Lower Secondary er for de 11 - 14 årige. Programmet tæller de samme fag som Cambridge Primary. Cambridge Lower Secondary, Cambridge Upper Secondary og Cambridge Advanced er inkluderet i godkendelsen.

Cambridge Upper Secondary er for de 14 - 16 årige. Programmet indeholder Cambridge IGCSE, O-level og ICE-certificate. IGCSE står for: ”International General Certificate of Secondary Education”, og det er dette certifikat, som SKALs Efterskole og de fleste af vores samarbejdsskoler, som betegnes Cambridge International Schools udbyder. Skolerne kan frit vælge et eller flere af de over 70 mulige fag.

Cambridge Advanced er for de 16-19 årige. Programmet indeholder AS/A-level, hvor AS-level er en 1-årig uddannelse og A-level er en 1-årig overbygning på en AS-level. Skolerne kan frit vælge at udbyde op til 55 forskellige fag.

Herunder kan du se videoen "Understanding Cambridge Learners":

Du kan få mere end 70 fag med IGCSE
Hvilke fag man som Cambridge International School vælger at udbyde, afhænger primært af lærerkvalifikationer og de internationale ambitioner hos den respektive skole. Cambridge IGCSE tæller mere end 70 forskellige fag, hvor English as a Second Language blot er ét fag. Cambridge IGCSE er internationalt anerkendt og accepteret engelsksproget undervisning. Man underviser efter et fælles curriculum (IGCSE) som er ens i hele verden - uanset om du befinder dig i Singapore, Sydney eller i Skjern. Det er hele tanken bag IGCSE. Vores elever går til den samme eksamen som alle andre IGCSE-elever verden over.

Hvad kan eleverne bruge Cambridgeundervisning til?
Først og fremmest får eleverne en international anerkendt uddannelse, som kan bruges overalt i verden. De ekstra engelsksprogede timer styrker både elevernes sproglige og faglige kompetencer - både mundtligt og skriftligt. Et IGCSE eksamensbevis kan bruges overalt i verden.

Facts om Cambridge Assessment International Education

  • Cambridge Assessment International Education er Cambridge Universitets internationale afdeling, der har specialiseret sig i at udvikle fag, der kan undervises i overalt på jorden.
  • Uddannelsen er for unge mellem 5 – 19 år.
  • Cambridge IGCSE tæller mere end 70 forskellige fag.
  • Skals International Examinations er hovedorganisation for mere end 50 Cambridge International Schools dvs. skoler, som udbyder Cambridge fag.

Hvorfor skal du vælge Cambridgeundervisning?
Flere og flere skoler viser interesse for Cambridgeundervisning med den internationalt anerkendte IGCSE eksamen. De vil gerne styrke den internationale dimension og tilbyde eleverne et eksamensbevis, der er anerkendt overalt i verden. Vi oplever også, at flere og flere elever i både folkeskolen og efterskolen viser en større interesse for at blive dygtigere til fremmedsprog. Samtidig kan vi konstatere, at der er stigende efterspørgsel blandt danske skoler efter supplerende engelsksproget undervisning, hvor eleverne dygtiggør sig fagligt og samtidig får udvidet deres internationale horisonter.